Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

Referat: Östra Torps GIF - Bosniska FK Behar

Östra Torp 3-0 Behar (3-0)
1-0 Martin Jönsson (Philip Marklund) 23 min
2-0 Mattias Jönsson (Martin Jönsson) 37 min
3-0 Mathias Herrström (Joakim Vedmar) 44 min

Så var Östra Torp tillbaka i vinnarspåret igen efter 3-0 mot Behar. Torp saknade forwardstrion Kristoffer Ekström, Kristoffer Hansson och Anders Nilsson. Detta gjorde att Torp valde att testa 4-5-1 med Mathias Herrström ensam på topp. I den 3:e minuten har Mathias Herrström en bra nick som målvakten gör en fenomenal räddning på och returen går mot Martin Rengbo som blir fasthållen i armen dock utan att domaren agerar. I den 20:e minuten kommer Mathias Herrström fri och Mathias lyckas slå bollen förbi den utrusande målvakten men tyvärr också utanför målet. I den 23:e minuten har Torp ett fint anfall där Philip Marklunds genomskärare från mittlinjen når Martin Jönsson på vänsterkanten och ensam med målvakten gör Martin inget misstag, han placerar bollen distinkt i det bortre krysset fram till 1-0 för Torp. I den 30:e minuten kommer Martin Rengbo fri men Martin får inte på något bra avslut utan bollen går rakt på målvakten. I den 37:e minuten får Torp en högerhörna. Martin Jönsson slår den och en Behar spelare nicktouchar bollen och ställer Mattias Jönsson helt fri på bortre stolpen, Mattias nickar bollen säkert i mål från nära håll fram till 2-0. I den 44:e minuten slår Joakim Vedmar en fin långboll mot Mathias Herrström, målvakten kommer ut och missbedömmer situationen helt, Mathias Herrström kan enkelt rulla in 3-0 i det öppna målet. I paus kommer Martin Nilsson in och ut går Emil Andersson. I den 55:e minuten kommer Mathias Herrström fri men Mathias skott går dessvärre utanför. I den 56:e minuten kommer Fredrik Mårtensson in och ut går Martin Jönsson. I den 62:a minuten kommer Alexander Nilsson in och ut går Anders Johnsson som åkte på en lårkaka. I den 76:e minuten kommer Patrik Andersson in och ut går Victor Larsson. I den 81:a minuten är Martin Rengbo fri med målvakten och Martins lobb går över målet. Matchen slutar med en säker 3-0 seger för Torp där vi dock borde gjort ett par mål till.